avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in Germania pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in Germania pentru alcool

la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o suspendare de 9 luni.intrebarile mele: in romania poate sa conduca? sau treb sa stea 3 luni? daca dupa 9 luni vrea sa conduca in germania treb sa dea alte examene in germania? permisul ii vine in romania? daca permisul nu ii vine in romania dupa 9 luni se poate duce sa il ia din germania?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:54, 16 Ianuarie 2023
Pentru 1.64 10luni suspendat in Germania 1800E Amenda.
Sâmbătă 2 martie am fost oprit de politie pe teritoriul germaniei și am avut 1.19 alcool în aerul expirat. Am plătit 1600 de euro bani ches amenda. Mi-A reținut permisul și au zis că mi-la trimit ei în România. La ce sa mă aștept.menționez ca am fost cu camionul. Mulțumesc.
Doar pe Germania?

1la1000 a scris:

Pentru 1.64 10luni suspendat in Germania 1800E Amenda.

Bună ziua.
Cam in cât timp primești înștiințarea de la politie dacă ai anmendulng?
Multumesc
1.64 la etilotest sau la probe de sânge?


1la1000 a scris:

Pentru 1.64 10luni suspendat in Germania 1800E Amenda.

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat germania cosi2ro cosi2ro Buna ziua. Am o problema cu privire la alchol. Anul trecut am facut pot zice cea mai mare prostie din viata mea.Eu locuiesc in Germania si am reusit grozava ... (vezi toată discuția)