avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in Germania pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in Germania pentru alcool

la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o suspendare de 9 luni.intrebarile mele: in romania poate sa conduca? sau treb sa stea 3 luni? daca dupa 9 luni vrea sa conduca in germania treb sa dea alte examene in germania? permisul ii vine in romania? daca permisul nu ii vine in romania dupa 9 luni se poate duce sa il ia din germania?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:54, 16 Ianuarie 2023
Mia fost reținut permisul de conducere în germania pentru alcohol , încă nu am primit nici un răspuns de la poliție, pe cat timp mi la luat mia spus doar ca nu o sa mai pot sa conduc in germania o perioada de timp , eu in decembrie merg in romania si nu am permis ?cand imi da permisul de conducere inapoi ?
Am un permis de conducere german si de doi anii este suspendat din cauza ca am condus sub influența băuturilor alcoolice de 2 ori ,o data cu 1,4 la mie si a 2 data cu 2 la mie alcool in sânge a iesit la analize dar fara accident...a doua oara am primit o suspendare de 1 an si 4 luni dupa care a trebuie să fac un test MPU si o absinenta...Am făcut absinenta de 2 ani de zile si fac in continuare pot dovedi cu acte analize si am dat testul MPU de 2 ori dar am primit un rezultat negativ....as putea merge in romania sa fac un permis de conducere nou legal și să pot conduce in continuare in germania....sau exista o solutie pentru a imi recupera dreptul de a conduce din nou??
BIU"
O sa iti trimita o decizie de la tribunal o sa plătești niște taxe ,pe decizie scrie pe cat timp ti la retinut normal 9luni alcoolemia e ca la mine permisul dacă e românesc îl ridici din țară dupa perioada de reținere ex. 9 Luni

Chesnoiu a scris:

Mia fost reținut permisul de conducere în germania pentru alcohol , încă nu am primit nici un răspuns de la poliție, pe cat timp mi la luat mia spus doar ca nu o sa mai pot sa conduc in germania o perioada de timp , eu in decembrie merg in romania si nu am permis ?cand imi da permisul de conducere inapoi ?

Cum adică? A doua oara a trebuit sa faci Mpu??

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat germania cosi2ro cosi2ro Buna ziua. Am o problema cu privire la alchol. Anul trecut am facut pot zice cea mai mare prostie din viata mea.Eu locuiesc in Germania si am reusit grozava ... (vezi toată discuția)