avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat in Germania pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat in Germania pentru alcool

la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o suspendare de 9 luni.intrebarile mele: in romania poate sa conduca? sau treb sa stea 3 luni? daca dupa 9 luni vrea sa conduca in germania treb sa dea alte examene in germania? permisul ii vine in romania? daca permisul nu ii vine in romania dupa 9 luni se poate duce sa il ia din germania?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:54, 16 Ianuarie 2023
Dacă iasa bine toate testele medicale si ai trecut testul nu e nevoie a doua oară permisul dacă e românesc îl ridici din țară de la noi


mariusumf a scris:

Cum adică? A doua oara a trebuit sa faci Mpu??

~ Conținut șters la cerere ~
Sange

mariusumf a scris:

1.64 la etilotest sau la probe de sânge?


1la1000 a scris:

Pentru 1.64 10luni suspendat in Germania 1800E Amenda.



Zimi ai recuperat permisul?

1la1000 a scris:

Sange

mariusumf a scris:

1.64 la etilotest sau la probe de sânge?


1la1000 a scris:

Pentru 1.64 10luni suspendat in Germania 1800E Amenda.





Sotia ma reclamat la politie ca am condus baut dar politia nu m a gasit la volan eu eram la un prieten dormeam cand au venit politistiii , i mi pot lua permisul daca da nu trebuia sa mil ia imediat ce mi au luat alcoolemia?
Mentionez ca mi au luat alcoolemia doar cu epilotestul nu si in sange dar mie nu mi au arata cat am .
Asta s a intamplat pe teritoriul Germaniei

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat germania cosi2ro cosi2ro Buna ziua. Am o problema cu privire la alchol. Anul trecut am facut pot zice cea mai mare prostie din viata mea.Eu locuiesc in Germania si am reusit grozava ... (vezi toată discuția)