avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare loc de munca

buna ziua,

azi mi-am dat demisia de la actualul loc de munca, iar contractul se va incheia pe data de 12 decembrie 2008. Ma voi angaja la alta firma. intrebarea mea este ce data va trebui sa scrie noul angajator pe cartea de munca:12 decembrie(vineri) sau 15 decembrie(luni)? Weekendul, ce e cu el? Nu vreau sa-mi pierd nici un drept, adica daca voi ramane insarcinata, sa nu am probleme cu indemnizatia sau daca vreau un credit..
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 28 Noiembrie 2008
CIM se poate incheia cu orice data, chiar daca data angajarii pica intr-o zi nelucratoare. Pentru a nu avea eventuale neplaceri, sa va incheie noul CIM cu data de 12 decembrie. Nu este nimic ilegal, din contra, va asigura continuitate perfecta. Succes!
C.i.m. poate fi incheiat cu data de 12 decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data cim maria_corina29 maria_corina29 As vrea sa stiu, am de inchis un contract la sf luni martie....de inceput alt cim de la 1 aprilie la alta firma, la aceeasi persona. problema este ca 31 este ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu durata determinata unait unait Buna ziua, Sunt angajat la o firma in baza unui contract de munca cu perioada determinata ( durata -1 an). Problema este ca : - mi se termina contractul ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate tucurasu tucurasu Buna ziua! Vreau sa va intreb cum se calculeaza periada lucrata pentru a beneficia de concediu de maternitate ,in situatia mea. Mi-am dat demisia cu data de ... (vezi toată discuția)