avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amprente Excludere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amprente Excludere

Salutare,
Mi-a fost sparta masina si furat bunuri din ea iar amprentele mele au fost luate pentru excludere. De acum inainte sa inteleg ca si amprentele mele vor exista in baza de date a Politiei? Inteleg ca este o grava incalcare a dreptului la intimitate.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:24, 7 Aprilie 2012
Amprentele au fost luate pentru a fi comparate cu cele de pe masina, asta nu inseamna ca vor exista in baza de date..
Dupa ce am stat de vorba cu altii care au fost in aceeasi situatie, am constatat ca Politia le adauga si in baza de date cu amprente, respectiv OPIS / AFIS
Si eu cred ca vor figura in baza de date.
Pentru a stii sigur aveti dreptul de a adresa o cerere scrisa organului de politie pentru a primi un raspuns scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie neacceptata umbresoiu umbresoiu Salut. Lucrez ca agent de vanzari la o firma de distributie. La un moment dat (aproximativ acum o luna), am fost "obligat" sa-mi livrez marfa, pentru ca se ... (vezi toată discuția)
O fapta foarte grava furt stef26 stef26 Buna ziua ! Am o mare nelamurire la cum functioneaza sistemul de justitie . Vineri seara mi-a fost furata masina , respectivul a facut accident , fara ... (vezi toată discuția)
Drepturile intimatului Dumitru-George Dumitru-George -Ma numesc George B., si sint din Bucuresti. -In 2015, mergind in concediu la Zarnesti, (Bv.), lipsind de la masina,circa 2 ore,mi sa spart masina,(spargind un ... (vezi toată discuția)