avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru sala culturism/fitness ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru sala culturism/fitness in mediul rural

Doresc sa-mi deschid o sala de culturism/fitness in mediul rural si am inteles ca pot accesa astfel de fonduri, este adevarat? Am inteles ca am 2 variante sa deschid aceasta sala.......1 sa cumpar un teren inainte sa accesez aceste fonduri, 2 sa inchiriez un spatiu pe o perioada de 10 ani, este adevarat ? Terenul o sa-l pot cumpara si cu ajutoarul acestor fonduri? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:04, 8 Aprilie 2012
Cititi ghidul solicitantului masurii 312 si analizati posibilitatile dvs.Sfaturile pot fi multe dar dvs trebuie sa stiti exact ce vreti si cum puteti sa va incadrati in conditiile de eligibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot accesa fonduri europene?  A ionel A ionel pot accesa fonduri europene pentru infiintarea unei sali de fitnes ,aerobic intr-un orasel de provincie (11500 locuitori) .Cu ce anume trebuie sa incep ? ... (vezi toată discuția)
Accesare onduri europene- masura 3.1.2 Nina1 Nina1 Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2 Buna ziua, Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban? Cu stima (vezi toată discuția)
Fonduri europene cabinet stomatologie ulc ulc Cum se pt accesa fonduri europene pentru infiintarea unui cabinet de medicina dentara? Ce conditii trebuie indeplinite si de unde se poate cere consultanta? ... (vezi toată discuția)