avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare definitiva si irevocabila ! Cum se obtine ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare definitiva si irevocabila ! Cum se obtine ?

Buna seara !
Acum 2 saptamani am obtinut hotararea de incredintare spre crestere si educare a copilului meu. Ce trebuie sa fac pt ca aceasta hotarare sa devina definitiva si irevocabila ? Cat timp dureaza aceasta "operatiune" ?
Pentru a calatori in strainatate impreuna cu fiul meu e suficienta hotararea definitiva si irevocabila sau mai am nevoie de procura din partea tatalui ?
Va multumesc anticipat !
Numai bine va doresc !
Cel mai recent răspuns: ana_lucia , utilizator 00:58, 1 Decembrie 2008
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"definitiv si irevocabil"?! valceanu_liliana valceanu_liliana Buna seara! As dori sa stiu cand devine o hotarare judecatoreasca\"definitiva si irevocabila\"!?!?(in cazul meu)...Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Acte pentru calatorie in strainatate a unui minor maryglesnea maryglesnea Buna ziua! Va rog sa binevoiti sa ma ajutati cu informatii referitoare la iesirea din tara pentru un minor. Am o fetita de 15 ani si am divortat de tatal ei ... (vezi toată discuția)