Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o mica problema? M-am gandit sa fac o mica afacere si prin urmare am cumparat niste produse din Taiwan pentru a vedea daca sunt sau nu cautate in Romania. Dupa ce am studiat putin piata am avut cereri si din partea firmelor dar eu am cumparat pe persoana fizica iar ca sa distrbui catre persoane juridice trebuie sa emit factura. Intrebarea mea este urmatoarea: -daca imi fac un PFA pot transfera cumva produsele cumparate pe persoana fizica catre PFA pentru a putea emite factura? Daca da, as vrea sa stiu care este modalitatea. Am si factura produselor numai ca e pe numele meu.
Multumesc anticipat. O zi buna.
Multumesc pentru raspuns dar in ce baza le vand PFA-ului? Ce fel de document trebuie intocmit? Si presupun ca trebuie sa le vand la pretul pe care l-am platit initial pentru ca apoi sa pun adaosul PFA-ului si sa le pot vinde catre alte firme.
Multumesc anitcipat.
Revanzare produse
Cosmeen
Buna! Am o mica problema. Am achizionat niste produse, din UE, am platit transportul si am factura(cu tva)pe ele. As dori sa stiu in ce conditii as putea sa le ... (vezi toată discuția)