avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probele audio / video la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probele audio / video la divort

as vrea sa stiu daca pot folosi probe audio si video intr-un proces de divort daca la primul termen sa dispus de catre judecator audierea unui singur martor si probele cu inscrisuri.Mentionez ca proba audio este realizata inainte de a inainta divortul iar proba video dupa ce partea parata a parasit domiciliu si am surprins-o cu respectiva persoana. pot risca ceva daca folosesc aceste probe?????va rog sa ma ajutati! Multumesc.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:45, 8 Aprilie 2012
Codul de procedura civila nu prevede in prezent asemenea probe...mai ales ca acestea si daca ar fi admise ar trebui sa fie certificate de un expert ca fiind autentice..

prin urmare nu le puteti folosi direct, insa puteti sa va sfatuiti cu avocatul dvs. cum le puteti folosi indirect
In prezent aceste probe nu vor sa fie folosite de instanta deoarece nu vor sa se complice.
Cunosc cazuri mai vechi in care se foloseau transcrieri ale inregistrarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori danmocanescu danmocanescu daca sunt luate in considerare la custodie probe audio si video, foto sau convorbiri messenger. Va rog detalii cu lege si articol. (vezi toată discuția)
Proba inregistarilor video poate fi folosita ca prba in procesul de divort? ionei ionei Daca unul dintre soti, banuind ca celalalt sot este infidel, angajeaza o firma de detectivi ca sa obtinuta probe pt dovedirea infidelitatii, in acest sens ... (vezi toată discuția)