avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Procedura executare silita cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Procedura executare silita cheltuieli de judecata

Buna ziua,
am pierdut un proces civil si am fost obligata la plata unor cheltuieli de judecata. Am trimis doar jumatate din bani prin posta pana acum. Am observat pe net ca s-a solicitat acum o luna investiRea cu formula executorie. As dori sa stiu daca voi primi vreo somatie de la executor sau a fost trimis ceva la locul de munca pt poprire fara ca eu sa stiu?eu vreau sa platesc cat mai repede . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:09, 8 Aprilie 2012
trebuie sa va trimita intai o somatie
Veti primi de la executorul judecatoresc o somatie prin care vi se pune in vedere executarea obligatiei intr-un anumit termen. In caz de neexecutare se vor initia masurile de executare silita - poprire pe venituri, valorificare bunuri din patrimoniul propriu.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata ContSters268881 ContSters268881 Buna dimineata, Am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati sa inteleg... 1.Va rog sa ma lamuriti ce se intampla dupa ce instanta admite cererea de ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)