avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie ..fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie ..fortata

Mi-am depus demisia in urma presiunilor psihice facute de Directorul General,Seful corpului de control al Ministerului,Directorul regional si un deputat, in data de 30.11.2009,dupa controale efectuate de acestia timp de mai bine de un an care nu au gasit nicio hiba in activitatea mea si a unitatii pe care am condus-o din 2005 pina in 2009.
Pot reveni la aceasta decizie a mea de demisie daca unitatea s-a reorganizat intre timp?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 9 Aprilie 2012
Daca este vorba despre 2009 , nu se mai poate revoca demisia ..intrucat raportul de munca / de serviciu a incetat deja , chiar daca unitatea s-a reorganizat intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim fortat pitic1991 pitic1991 Buna seara , Am si eu o problema : este posibil sa se prezinte intr-o unitate in data de 30 apr 2009 , adica astazi ,seful direct pentru a efectua o ... (vezi toată discuția)
Demisie dana manea dana manea Daca mi-am pus demisia mai pot reveni asupra ei? Sunt personal contractual . (vezi toată discuția)
Revenire la demisie. ContSters74561 ContSters74561 Un functionar public si-a dat demisia, la presiunea sefilor, datorita unui accident de circulatie. Acesta a revenit asupra acestei demisii in aceiasi zi dupa ... (vezi toată discuția)