buna ziua , am si eu nevoie de niste raspunsuri sotul meu a intrat in somaj din octombrie 2011iar la sf lunii ianuarie 2012 a incercat sa se angajeze , nu i au placut conditiile de munca la firma respectiva a stat 2 zile si a plecat nu a intrerupt somaj pentru ca nu a semnat nici un contract de munca dar angajatorul la declarat la itm inca din prima zi in care a venit . in momentul de fata este angajat cu acte in regula la o alta firma ,a incetat somajul dar cei de la somaj ne pun sa platim luna februarie inapoi deoarece primul angajator unde a stat 2 zile nu ii incheiase inca socotelile nici in luna martie . i au incetat activitatea cu 24.03 au spus ca nu l au trecut la pontaj cu nici o zi dar cei de la somaj ma pun oricum sa platesc 1 luna si 2 zile inapoi oricum , trebuie sa platesc oricum daca el nu a obtinut venituri adica nici nu a fost prezent la munca a stat acasa
De raspuns ar trebui sa va raspunda in termen de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii ... puteti scrie la Inspectia Muncii
Email: petitii@inspectiamuncii.ro.
Completare revisal
Zita P.
Am o incetare de contract conf art,61 lit.1.
Angajatul lipseste nemotivat incepand cu data de 05.06.2010.
Dupa intocmirea actelor de cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)