avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoana trecuta la cotele de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoana trecuta la cotele de intretinere

Buna ziua!...Administratorul blocului te poate trece retroactiv (in plus cu platile pentru o persoana care nu prea sta in acel domiciliu )la plata asociatiei? care este baza legala
Multumesc
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 16:09, 9 Aprilie 2012
Dar persoana in cauza a facut cerere scrisa de scoatere de la plata cotelor repartizate pe numar de persoane?

Intrebarea dv. este destul de generala, iar fiecare caz in parte are particularitatile sale.
este vorba de un nou nascut....am stat cu el mai mult pe la soacra
Pentru a fi scos de la cheltuieli "ca nu prea sta la domiciliu", indiferent de varsta, trebuie solicitat in scris acest lucru presedintelui asociatiei.
deci raspunsul la intrebarea -daca poate fi pus la plata retroactiv daca el nu a locuit la domiciliu -care este?
nu mai poate modifica listele de plata deja incheiate, semnate si aprobate, este o neglijenta din partea cenzorului, administratorului si a presedintelui ca nu a trecut o persoana la cheltuieli, insa s-ar putea sa va puna la plata la urmatoarea lista cu mai multe persoane in plus pentru recuperarea sumelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa din buletin obliga la plata cotelor de intretinere? user3 user3 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: am locuit in casa mamei mele. Acum aprox. un an de zile m-am mutat, fara a-mi schimba si adresa in buletin ... (vezi toată discuția)
Atributiile cenzorului sau a comisiei de cenzori lucii67 lucii67 buna seara, am cateva nelamuriri legate de atributiile cenzorului sau a membriilor din comisia de cenzori si as dorii daca se poate sa ma lamuriti si pe mine ... (vezi toată discuția)
Compensare intretinere alex155 alex155 Situatia este urmatoarea: In apartament erau 2 persoane, o persoana a venit pentru o saptamana, iar apoi a plecat in strainatate. Administratorul a continuat ... (vezi toată discuția)