avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum pot cumpara ceva de la o persoana fizica pe SRL?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum pot cumpara ceva de la o persoana fizica pe SRL?

Buna ziua. Vreau sa cumpar ceva de la o persoana fizica, niste obiecte metalice, suporti, un dulap, un birou, niste mobilier, mai multe lucruri.
Cum pot sa cumpar pe SC ....SRL din moment ce el nu imi poate da factura si chitanta pe suma care urmeaza sa o platesc? Si cum pot plati?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:15, 9 Aprilie 2012
Faceti contract de vanzare cumparare cu acea persoana fizica iar banii ii puteti da pe baza de dispozitie de plata din caserie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare adblue genni genni 1-Buna ziua as vrea sa intreb in ce cont inregistrez un bon de adblue...mentionez ca sunt firma de transport. 2- se poate inregistra o dispozitie de plata ca ... (vezi toată discuția)
Mobilier achizitionat de la persoana fizica codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL si am achizitionat sase corpuri de mobilier de la o persoana fizica. Am facut contract de vanzare-cumparare si ... (vezi toată discuția)
Srl cumpara de la persoana fizica ?? biancaga biancaga Buna ziua! E legal? Daca da, doresc si cateva amanunte legat de procedura Multumesc (vezi toată discuția)