avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat si numere expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat si numere expirate

Am fost oprit de politie pentru conducerea unui autoturism cu numere expirate, eu avand si permisul suspendat.
Se mai poate face ceva, sau trebuie sa astept pana ma anunta ceva politia?
Cel mai recent răspuns: mobutu , utilizator 19:19, 5 Decembrie 2008
Asteapta, vei primi citatie de la procuror sau politia judiciara.

Ai dosar penal.
Poti merge la Parchet sa intrebi care este numarul unic de inregistrare al dosarului.

Alberto Kurtyan
cauta pe forum, este un topic cu vreo 6-7 pagini referitor la numere expirate.Asta nu era o problema cred ca ai fi scapat, insa daca aveai si permisul suspendat cred ca sunt mici sansele sa scapi doar cu amenda administrativa (asta am primit eu pt conducere cu nr. expirate).imi pare rau.
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2008
NUP, utilizator
amenda administrativa cat ar fi?
eu am primit 400 + 50 lei chelt. judiciare
cat a durat pana ati primit citatia de la politie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare amenda pentru numere rosi expirate? turcuirimia turcuirimia Buna ziua va urez un an nou cat mai fericit la toata lumea. Unchiul meu a fost oprit de un echipaj de politie deoarece avea numere rosi la masina care din ... (vezi toată discuția)
Prins cu permisul suspendat puscaemil216 puscaemil216 Buna ziua , mi-a fost suspendat permisul pentru ca am depasit pe linie continua , am primit o suspendare de 30 zile si o dovada cu drept de circulatie de 15 ... (vezi toată discuția)
Am condus imprudent calian calian va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in privinta urmatoarelor infractiuni----in data de 26 nov 2012 am fost oprit de politie si intocmit dosar penal ptr ... (vezi toată discuția)