avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara dobanda?

Intrand azi in magazinul Axx am vazut o reclama despre un posibilitatea de a cumpara pe credit in 12 rate fara dobanda. Cand m-am interesat am aflat ca aceste credite sunt oferite de banci dar ca mai exista posbilitatea ca magazinul Axx sa imi ofere un credit platibil in 10 rate fara dobanda.

Cum nu mi se pare firesc ca o banca ce traieste din dobanzi sa ofere bani gratis va rog sa imi spuneti care ar putea fi capcanele unui astfel de contract.
Multumiri anticipate pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 22:58, 13 Aprilie 2012
Atunci asteptati pana se ieftinesc si cumparati apoi in rate :).
Daca optati pt plata in rate fie la magazin, fie prin banca.. cititi cu mare atentie ce semnati ( fiecare pagina din contract)
Am vazut contractul cu banca si m-am lamurit: capcana era, in acest caz, reprezentata de dobanda: 37 % fata de 24 % la o alta banca dar pe card de credit obisnuit. In plus contractul era pe 5 ani si nu stiu cat te apreciaza bancile celelate daca renunti la un astfel de contract dupa ce ai folosit cadrul doar o data (cu dobanda 0).

Sarbatori fericite si tot ce va doriti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane bancare abuzive oana.bj oana.bj Buna ziua, Am un credit ipotecar la care platesc un comision de administrare cont in valoare de 300 de CHF pe luna. Acest comision depaseste 30% din rata ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile - comision de urmarire riscuri Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa ma indrumati/sfatuiti daca se poate face ceva in urmatoarea speta: in anul 2008 am contractat un credit bancar pt nevoi personale in suma ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu banca ecarmenionescu ecarmenionescu Buna ziua! Va cer sfatul cu privire la o situatie ivita acum aproape 10 ani in [b]decembrie 2005[/b], cand pentru a-mi achizitiona un laptop de la Altex, am ... (vezi toată discuția)