avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formularul 150 anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formularul 150 anaf

Cum obtin Formularul 150 de pe site-ul Anaf (cu nr. de inregistrare) , nu gasesc locul in "declaratii electronice", sau in programe utile?
Cel mai recent răspuns: hrincaionela , utilizator 09:55, 10 Aprilie 2012
poftiti..
[ link extern ]
MULTUMESC:)
intrati pe site anaf -declaratii electronice-inregistrare certificate calificate-dati jos accepta - selectati documentul de confirmare si urmati pasi in continuare cu datele firmei apoi listati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 150 carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Nu mai tin minte cum am procedat cu decl. 150 atunci cand am obtinut certif digital pt tr declaratiilor ; acum vreau sa tr decl on line, pe ac ... (vezi toată discuția)
Formularul 150 duse liliana duse liliana BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am ... (vezi toată discuția)