avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie - nu am primit raspuns. Se ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie - nu am primit raspuns. Se poate considera acord tacit?

Daca am depus actele pentru a obtine autorizatia de constructie si nu am obtinut nici un raspuns in termenul de 30 de zile prevazut pentru eliberarea autorizatie. Pot sa incep lucrarile de contructie?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:51, 10 Aprilie 2012
A fost un proiect de lege , de modificare a art, 7 din L.50-1991, prin care era prevăzut acest "acord tacit" după trecerea celor 30 de zile. Proiectul a fost declarat neconstituţional, putând da naştere la practici periculoase, aşa că prin deciza CCR 1598-2011, a fost respins acest "ACORD TACIT"
Si care este solutia in cazul meu? Trebuie sa astept emiterea autorizatiei de constructie?
Le faceţi în scris o adresă, către D-L PRIMAR , în care îi atenţionaţi că a expirat termenul legal de emitere A.C şi veţi urma procedura contencioasă pentru tragerea la răspundere a celor vinovaţi de situaţie, d.voastră fiind prejudiciat........Faceţi o adresă şi către IJC de care aparţineţi, la care anexaţi adresa către primărie., solicitând rezolvarea urgentă a situaţiei. Nu uitaţi, a primărie să duceţi cererea în dublu exemplar, din care unul să- păstraţi, cu ştampila pe el. Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de autorizatie de construire pt a-mi instala o bariera pe terenul meu? bika bika Detin un teren la strada, intre doua proprietati. Vecinii trec abuziv prin terenul meu, i-si parcheaza masinile si chiar mi-au distrus gardul pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Terasa de vara facuta chiar in gardul vecinului dana_30 dana_30 locuiesc lana un restaurant care a facut o terasa de vara din scandura si placaj acoperita cu tigla fara a ne cere acordul. de curand a mai facut si un cuptor ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a fost emisă autorizația de construire Madalan Adrian Madalan Adrian Primăria a depășit termenul legal privind emiterea unei autorizații de construire, conform prevederilor stipulate în LEGEA nr. 50/1991, actualizată ... (vezi toată discuția)