avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubiri in urma decesului in Italia.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubiri in urma decesului in Italia.

Salut. Am nevoie de sfaturile voastre .
Cumnatul , cumnata (sora sotiei mele) si cei doi copii au decedat in urma unui accident tragic in Italia,zona Asola .
M-au contactat tot felul de firme , asociatii romane- italiene ....care promit mult prin vorbe, dar in actele care ni le-au propus sa le semnam , nu fac mai nimic .
impresia mea este ca multi dintre ei sunt sarlatani .
Va rog sa ma sfatuiti cum s afac , sa obtin despagubiri de la societatea de asigurare RCA a cumnatului meu .

Multumesc anticipat ,
Dragos
Cel mai recent răspuns: ContSters248650 , utilizator 19:52, 9 Aprilie 2012
Avand in vedere ca societatea de asigurare este straina, cel mai usor pentru victima, in speta familia victimelor decedate, (din cauza obstacolelor de limba, ) este sa se adreseze Fondului de Protectie a Victimelor Strazii din Romania (FPVS), in cel mai scurt timp de la producerea accidentului.
Sunt in masura sa va ajute si sa va indrume in ceea ce priveste procedura.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
Carmen Chitu, Avocat
Multumesc frumos Carmen . Precizez ca locuiau in Italia , autoturismul era inmatriculat acolo .
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
ContSters248650, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am gandit sa va scriu aici o intrebare legata de ... Jordy88 Jordy88 Buna ziua, m-am gandit sa va scriu o intrebare legata de un accident auto intamplat unei cunostinte in care singurul vinovat a decedat. Exista vreo modalitate ... (vezi toată discuția)
despagubiri fpvs iustinian13 iustinian13 un asigurator care repara o masina implicata intr-un accident rutier pe polita casco, poate recupera suma pe care a plati-o de la fpvs, daca persoana vinovata ... (vezi toată discuția)