avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pastrare documente firma in locuinta privata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pastrare documente firma in locuinta privata

Va rog sa ma ajutati. Am cumparat o casa care anterior a fost si sediul social al firmei vechiului proprietar. In subsolul casei este depozitata toata arhiva firmei( firma intrata in faliment de ceva vreme) . Ce ar trebui sa fac eu in acest caz?Sunt obligat sa pastrez aceste documente care nu-mi apartin?
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 11:17, 16 Aprilie 2012
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toate documentele unei firme in faliment,la mine in casa Orieta Orieta Va rog sa ma ajutati. Am cumparat o casa recent de la cineva care isi avea sediul social al firmei acolo.In subsol se afla depozitate toate documentele acelei ... (vezi toată discuția)
Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)
Cum si de unde recuperez o carte de munca moisamonica64 moisamonica64 Ma intereseaza cum pot obtine si de unde cartea de munca sau o copie a cartii de munca a fratelui meu care a plecat din tara legal, prin casatorie in ... (vezi toată discuția)