avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... toate documentele unei firme in faliment,la mine in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

toate documentele unei firme in faliment,la mine in casa

Va rog sa ma ajutati. Am cumparat o casa recent de la cineva care isi avea sediul social al firmei acolo.In subsol se afla depozitate toate documentele acelei firme(care de ceva vreme este in faliment) Ca nou proprietar,am vreo obligatie sa le pastrez?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 09:57, 16 Aprilie 2012
In mod normal, ar trebui sa luati legatura cu fostul proprietar si sa ii fixati un termen pana la care acesta sa vina sa si le ridice. Ca o masura de preventie, ar fi bine sa ii precizati ca dupa trecerea acelui termen, documentele si/sau maculatura va fi distrusa.
Buna dimineata si Paste Fericit !
Sau luati legatura cu lichidatorul judiciar numit pentru aceasta firma .Luati numele firmei si atributele de identificare, respectiv cui sau J, si mergeti la Camera de comert sa va dea numele lichidatorului,pentru a discuta cu el acest aspect .
Cu stima,
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)
Faliment alyda alyda Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum pot declara o firma falimentara? Mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Urgent despre faliment neli 2010 neli 2010 in urma unei proceduri de insolventa , lichidatorul judiciar a cerut declasarea procedurii de faliment in forma simplificata. avand in vedere faptul ca nu ... (vezi toată discuția)