avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna seara am o mare rugaminte sa ma lamuriti daca se poate Parintii mei in perioada casatoriei lor au achizitionat un apartament, dar mama mea a decedat in urma cu trei ani , eu si sora mea suntem singurii copii si am spus ca nu este necesara o dezbatere fiecare avind casa ei , de o perioada tatal meu vrea sa ii faca acte de donatie sau de orice fel pe acel apartament nepoatei mele (fata surorii mele) va rog sa imi spuneti daca exista vreo forma de ai face acte pe acel apartament fara semnatura noastra fara dezbatere de mostenire dupa mama va multumesc
Cel mai recent răspuns: nellyy , utilizator 10:08, 27 Aprilie 2012
Va rog ajutati-ma cu un exemplu de dovedire acum dupa 1,6 ani de la moartea tatalui,ca acceptare tacita a mostenirii.Intru in panica...nu se poate atata nedreptate din partea unui raufacator care nu si-a ajutat tatal,acum se foloseste de lipsa de interes din partea mea asupra bunurilor parintesti de la vremea respectiva.Ce "portita" legala as mai putea folosi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu mostenirea; oare mi-am pierdut drepturile? silentk6 silentk6 Buna ziua, am 21 de ani, sunt din Cta si am cateva intrebari cu privire la o mostenire. Mentionez ca nu am avut deloc bani de consultanta juridica, deci cu ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii teo1980 teo1980 Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti in solutionarea unei probleme privind dezbaterea mostenirii. In august 2007 a decedat tatal meu. Mama este in ... (vezi toată discuția)
Succesiunea si noul cod civil sorinflorentin sorinflorentin Buna ziua, Este cineva la curent cu noul cod civil? Ma interesează in special despre succesiune in caz de deces. Mulțumesc (vezi toată discuția)