avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU REINTREGIREA DREPTULUI DE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU REINTREGIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE

AS DORI SA STIU CARE ESTE PROCEDURA PENTRU A DESCHIDE O ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU REINTREGIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE. DUPA SUCCESIUNE, AM RAMAS 4 MSTENITORI. VREAU SA DESCHID ACTIUNE PENTRU A RAMANE UNIC POPRIETAR AL TERENULUI.
CE TREBUIE SA FAC ?!?!?:(
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 13:51, 1 Decembrie 2008
Nu ati facut si partajul masei succesorale cand ati dezbatut succesiunea?
Propuneţi-le comoştenitorilor atribuirea bunului, contra unei sulte. Dacă nu sunt de acord, vă puteţi adresa instanţei cu o cerere în împărţeală.

Presupun că afirmaţia dumneavoastră, potrivit căreia după succesiune am rămas patru moştenitori se întemeiază pe dezbaterea succesiunii şi obţinerea certificatului de moştenitor. Dacă nu e aşa, puteţi dezbate succesiunea fie pe cale notarială, fie prin instanţă.
Prin acelaşi proces puteţi cere şi împărţeala.

Liviu S.Bordaş

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot opune succesiunii? camomile camomile Mama mea a murit si a ramas in urma ei o casa , suntem 3 surori dintre care una nu doreste succesiunea sau vanzarea acelui apartment. Cum se poate finaliza ... (vezi toată discuția)
Succesiune mostenire 48simona 48simona Buna ziua. Cum se poate obtine certificatul de succesiune in cazul divergentelor de opinie intre mostenitori? Cum se procedeaza cu instanta de judecata si ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat stefanut stefanut Cum se poate solutiona urmatoarea problema: Dupa decesul sotului nu am facut succesiunea intrucat am un singur copil, dar acum doresc sa valorific masina ... (vezi toată discuția)