avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducerea perioadei de suspendare a permisului - la 30 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducerea perioadei de suspendare a permisului - la 30 de zile/cu 30 de zile

Buna ziua,
Din ce am citit in codul rutier art.221 iti poti reduce permisul suspendat daca indeplinesti niste conditii.
Acum intrebarea este perioada se reduce cu 30 de zile? adica daca ai 90 de zile raman 60 de zile dupa reducere sau se reduce la 30 de zile indiferent cate ai avut permisul suspendat.
Formularea din codul rutier este cam asa:"Art. 221. - (1) Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile,"
Dar am mai cautat pe net si gasesc si varianta in care se zice ca perioada se reduce cu 30 de zile nu la 30 de zile.Sau poate nu interpretez eu bine codul rutier.

Daca indelinesc conditiile avand in vedere ca am suspendat carnetul pe 90 de zile, mi se reduce perioada la 30 de zile sau la 60 de zile?


Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
mili999, utilizator
Cel mai recent răspuns: mili999 , utilizator 19:55, 10 Aprilie 2012
Se reduce la 30 de zile.
Multumesc !
dar dai un test stii?
Da stiu.
De-asemenea trebuie sa indeplinesc niste conditii ca sa pot da testul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere > producere accident Iulian_G Iulian_G Buna ziua! Pe 09 iulie nu am acordat prioritate si s-a soldat cu accident, doar daune materiale, fara raniti. Am mers la politie pentru constatare, cu ocazia ... (vezi toată discuția)
Permis retinut (0,21 alcoolemie) RG33 RG33 Buna seara ! Sunt din Bucuresti, si in urma cu cateva zile [i](09 aug.2012)[/i] in urma unui control de rutina, mi s-a retinut permisul de conducere in Oradea, ... (vezi toată discuția)
Permis luat pe 3 luni sau 1 luna? leonsorin leonsorin buna ziua, am facut-o lata ... aseara am baut o bere (fiind cu masina), si m-a oprit politia, si fiindca eu nu beau, corpul meu deja a asimilat-o si am avut ... (vezi toată discuția)