avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire la locul de munca ,si abuz din partea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire la locul de munca ,si abuz din partea directorului institutiei

o data cu primirea unei notificari prin care sotiei mele i se aducea la cunostinta despre faptul ca a incasat ilegal o suma de bani ,care ii revenea legal ,din unele sporuri,[confidentialitate si neconcurenta], toate acestea desi ea ocupa functia de asistent medical la un centru pentru copii cu dizabilitati,mai exact i se aducea la cunostinta sa achite intr-un cont suma de aprox 2100ron,intr-un termen de o zii,si normal nu a semnat notificarea,de aici a inceput hartuire psihica ,din partea sefului de centru,care a inceput cu amenintari si jigniri de tot soiul.....in acest caz va rog sa ma indrumati ,spre ce cale sa o luam,intrucat nu cred ca se poate rezolva decat in instanta aceasta problema
Cel mai recent răspuns: bebelu cristian , utilizator 11:31, 11 Aprilie 2012
In cazul in care centrul medical este o institutie bugetara aveti de a face cu un abuz in serviciu (art.246 CP si urm.) si purtare abuziva (art.250 CP), coroborat cu Legea nr.340 din 17 iulie 2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse intre femei si barbati. Ar trebui sa faceti o plangere penala in care sa descrieti faptele si dupa consultarea unui avocat, incadrarea in drept a plangerii.
Este foarte probabil ca dupa ce depuneti plangerea, seful sotiei sa continuie cu hartuirea, deci trebuie sa ca sotia sa fie pregatita psihic, pentru a nu ceda.
va multumesc,nu stiu daca m-ati inteles exact,institutia este un centru pentru copii cu dizabilitati,iar seful sotiei este de sex feminin,iar hartuirea s-a accentuat in momentul in care sotia a refuzat sa semneze acea notificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie persoana octavvvyan octavvvyan buna ziua, am o intrebare simpla - daca nu sunt proprietarul unei locuinte ci doar locuiesc acolo pot da interdictie unei persoane sa mai intre inauntru? (vezi toată discuția)
Hartuirea morala,un caz de proces? dumitru23 dumitru23 buna ziua,am si eu o nelamurire,hartuirea morala poate fi un caz de proces.stau intr-o zona cu oameni mai putin educati si de ceva timp am o problema cu o ... (vezi toată discuția)
Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei care sunt ... Hobitzi Hobitzi Limitele clare ale insultei, jignirii și calomniei Care sunt mai concret limitele în discuții publice și cum e bine să procedăm, când disputa este ... (vezi toată discuția)