avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile angajatului

lucrez la patron(firma particulara), am avut contract legal de munca in germania si mi-am luat de la firma concediu fara plata pe perioada de 3 luni, iar pe restul anului am lucrat 9luni cu decembrie si in tot acest timp nu am beneficiat de concediu legal de odihna! as avea dreptul la concediu legal de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 1 Decembrie 2008
Aveti dreptul la concediu de odihna care se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna Florin0684 Florin0684 Buna ziua. In firma in care lucrez se acorda 20 de zile de concediu de odihna anual. Din 1 iulie 2013 si pana in 1 iunie 2014 a, fost in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de ingrijire copil multescu multescu Buna ziua. Sunt functionar public si ma confrunt cu o problema legata de concediul de odihna.Am revenit din concediul pentru ingrijire copil pe 31 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna timmyBlu timmyBlu Va salut ! Am lucrat 1 an la o firma si apoi m. am angajat imediat fara intrerupere in campul muncii,la o alta firma,cu alt profil. sunt angajat la aceasta din ... (vezi toată discuția)