avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modificare / intregire cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modificare / intregire cerere de chemare in judecata

Buna ziua,
Va supun atentiei doua probleme:
1.Am o cerere de chemare in judecata, insa nu este facuta corespunzator - nu e motivata si nu e argumentata asa cum ar trebui - si as dori sa o modific la primul termen cu alta cerere noua. Este posibil?

2. [Mesaj editat - Nu face obiectul forumului Procedura in fata instantei civile. Multumesc]

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: dcp , utilizator 23:42, 10 Aprilie 2012
Dispozitiile art. 132 Cod Proc. Civila va permit acest lucru .Succes!
meroiud a scris:

Dispozitiile art. 132 Cod Proc. Civila va permit acest lucru .Succes!

va multumesc frumos,
este o interpretare justa, la care m-am gandit, dar am zis mai bine sa intreb.
numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model stanceni stanceni Imi da si mie cineva va rog un model de cerere de completare a actiunii....multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Intrebare va rog un raspuns adecvat referitor si la speta iccj ... bodisin bodisin Intrebare va rog un raspuns adecvat referitor si la speta iccj =care este momentul pana la care se face modificarea cererii de chemare in judecata si ... (vezi toată discuția)
Anulare proces lilicrin lilicrin as vrea sa anulez un proces, ce trebuie sa fac? trebuie sa depun o cerere de amanare? cum ar trebui sa arate? mentionez faptul ca eu sunt cea care a deschis ... (vezi toată discuția)