avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna este afectat de concediul medical?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna este afectat de concediul medical?

buna ziua,
Societatea are un caz in care un angajat a avut concediu medical timp de 6 luni . I se vor calcula zile de concediu pentru aceasta perioada ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 11 Aprilie 2012
Eu nu am zis ca gresiti ... in prezent, pana la modificarea Codului Muncii in sensul prevazut de directiva respectiva, sunt aplicabile prevederile art.145 alin.2 C.mun.

Salariatul nemultumit se poate adresa instantei de judecat si poate invoca hotararea Curtii Europene de Justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical zina_curcubeu zina_curcubeu Va rog sa imi spuneti daca, concediul medical afecteaza (diminueaza) perioada concediului de odihna. In cazul meu, pentru 10 zile de concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna pe perioada concediului medical (cod 08-sarcina & lauzie) dmramona dmramona Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns care sa contina o baza legala: - o salariata care intra in concediu pre-post natal (126 zile) are ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna mariams70 mariams70 Buna dimineata, vreau sa intreb daca pe parcursul anului am avut doua luni de concediu medical e corect ca patronul sa-mi reduca numarul zilelor de ... (vezi toată discuția)