avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare denumire societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare denumire societate

Ce acte trebuie sa depun la administratie si ITM,daca societatea a schimbat denumirea?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:26, 14 Februarie 2013
Eu am fost ieri la finante sa intreb de ce acte e nevoie pentru anuntarea schimbarii numelui societatii comerciale, si am primit raspuns clar:
Copie dupa certificat constatator (cel nou eliberat la registrul com.)
Copie dupa rezolutie - la fel cea noua
Certificatul albastru (pt platitorii de TVA - in original)
DECLARATIA 010 - pentru mentiuni. (este necesara chiar daca nu se schimba vectorul fiscal)

Rog a se clarifica situatia pentru a nu induce in eroarea utilizatorii forumului, multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
blissdata, utilizator
blissdata a scris:

DECLARATIA 010 - pentru mentiuni. (este necesara chiar daca nu se schimba vectorul fiscal)
Rog a se clarifica situatia pentru a nu induce in eroarea utilizatorii forumului, multumesc!

Stimate utilizator, din pacate nu exista o practica unitara la nivelul tuturor administratiilor fiscale din tara. Nu este o inducere in eroare, ci este o expunere de opinie. Eu am indeplinit aceeasi procedura ca si dumneavoastra si nu mi-a cerut declaratia 010 pe motiv ca nu schimb vectorul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate administratie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am suspendat pe o perioada de 2 ani activitatea unei societatii la onrc, insa acum nu stiu ce trebuie sa depun la administratie... (vezi toată discuția)
Inregistrarea firmei la adm financiara albertinap albertinap ce presupune inregistrarea unei societati la administratia financiara? Sunt taxe de platit? Cu ce acte trebuie mers acolo? (vezi toată discuția)