avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite bancare

Cum pot demonstra in instanta ca partea adversa are datorii la banci?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:40, 12 Aprilie 2012
Doar daca va pica in mana vreo notificare de la banca, vreun extras de cont, cu martori sau interogatoriul paratului daca e vb de instanta.
Nu stiu ce vreti sa dovediti cu asta, dar poate nu e suficient, chiar daca dovediti ca are datorii
Verificati gratuit Arhiva Electronica de Garantii Mobiliare si Imobiliare ( scrieti pe google aegrm) si daca exista garantii, ipoteci, etc il veti gasi acolo.

Cu stima.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere arhiva ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am un credit bancar pe 10 ani si dupa 8 ani de plata am intarziat la plata ratelor fapr ptr. care banca a cesionat creanta la o firma de recuperere. ... (vezi toată discuția)
Inscriere creanta in arhiva electronica de garantii reale mobiliare-opozabilitate terti marysa_2u marysa_2u AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT? (vezi toată discuția)
Arhiva electronica de garantii reale mobiliare aegrm robert25buc robert25buc Buna ziua, Va scriu in legatura cu o intrebare care ma macina in ultima perioada si careia nu ii gasesc un raspuns. In legatura cu Arhiva Electronica de ... (vezi toată discuția)