avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare silita

Buna ziua,
Am achizitionat un imobil prin creditul Prima Casa, la care nu se acorda termen de habitatie. Acum 1 saptamana am semnat contarctul de vanzare - cumparare prin care vanzatorul se obliga sa paraseasca apartament si cu toate acestea refuza sa o faca. Ce e de facut din punct de vedere legal, pentru a il evacua?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Birou Executor Judecatoresc ȚÃREAN CÃLIN , Executor judecatoresc 17:43, 11 Aprilie 2012
Incercati o notificare prin executor judecatoresc!!! Daca nu da rezultate actiune de evacuare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostii proprietari refuza sa plece din apartamentul pe care l-am cumparat anamaria_oprisan87 anamaria_oprisan87 Buna ziua! si eu ca si multe alte persoane am o problema destul de dificila. am cumparat un apartament din care fostii proprietari refuza sa plece. din data de ... (vezi toată discuția)
Evacuare manix960 manix960 Am cumparat un apartament, iar fostul proprietar intarzie plecarea invocand diverse motive (data plecarii a fost stabilita in contractul de vanzare/cumparare). ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare GMPa GMPa Sunt in proces sa cumpar un apartament prin intermediul unei Agentii. In apartament mai sunt lucruri ale fostului proprietar. Se pare ca Agentia s-a angajat ... (vezi toată discuția)