avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 carti de munca

Dintr-o greseala m-am ales cu 2 carti de munca si as dori sa stiu care este prodedura de anulare a unuia din ele.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 2 Decembrie 2008
dumitru23 a scris:

Dintr-o greseala m-am ales cu 2 carti de munca si as dori sa stiu care este prodedura de anulare a unuia din ele.va multumesc.

Este foarte greu de anulat. In sensul ca nu exista modalitate clara cu privire la acest aspect, incercati la ITM. Ati facut o declaratie falsa la al doilea loc de munca.
dumitru23 a scris:

Cel mai bine este sa le pastrati pe amandoua; insa completarile, modificarile la contract se vor face pe ultimul carnet de munca achizitionat. Pe celalalt il pastrati si il veti prezenta la Casa de Pensii, atunci cand va veti pensiona (pentru a justifica vechimea in munca de pe el)
dumitru23 a scris:

Exista , totusi, o procedura de anulare a uneia dintre carnetele de munca ... Procedura este indeplinita la DMSSF in a carei raza isi are sediul angajtorului dvs.
Angajatul trebuie sa se adreseze catre conducerea DMSSF-ului si sa-i descrie situatia, si sa astepte raspuns. DMSSF -ul va decide printr-o adresa oficiala care dintre cele 2 carnete trebuie anulate, si care ramane.Cu aceasta decizie, se va merge la ITM si se va cere eliberarea in schimb a unor adeverinte de vechime. Angajatorul de la ultimul loc de munca respectiv dvs, va consemna adeverintele de vehime in carnetul de munca original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta anamaria.m anamaria.m vreau sa angajez pe cineva care spune ca si-a pierdut cartea de munca. eu vreau totusi sa inregistrez contractul sau de munca cu mine ca angajator. este ... (vezi toată discuția)
Catre de munca pierduta husaru anca husaru anca buna ziua , mi am pirdut cartea de munca iar va rog sa mi spuneti care este porcedura ??????????? pentru incepout am publicat in monitorul oficial dar ... (vezi toată discuția)