avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme CASCO Astra Asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme CASCO Astra Asigurari

Buna ziua. Acum 2 luni am avut accident cu masina din cauza mea. Am CASCO la cei de la [editat]. Masina a fost reparata aproape in totalitate la un service cu care au cei de la [editat] contract direct, insa acum, am vorbit cu cei de la service si au spus ca cei de la [editat] nu le-au platit facturile pe luna februarie si de aceea amana reparatia la masina mea. As dori sa stiu ce este de facut deoarece saptamana viitoare trebuie sa plec cu masina din tara. Cei de la service au spus, ca dupa ce rezolva treburile cu [editat], in 2 zile pot sa imi predea masina.

Ce as putea face sa grabesc procesul? Mentionez ca la masina mea nu este absolut nicio problema cu banii, din contra, piesele noi au fost cumparate deja de [editat] si deci, mai este de platit manopera(undeva la 3000 RON). Cei de la service au spus ca in cel mai rau caz imi vor face factura pe numele meu si sa dau eu in judecata pe cei de la [editat].

Nu am mai avut vreodata de-a face cu asigurari/casco deoarece este primul meu accident. Va rog, daca se poate, astept orice fel de raspuns.

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati]
Ultima modificare: Joi, 12 Aprilie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:37, 12 Aprilie 2012
Va trebui sa luati legatura cu agentul sau brokerul dvs. pentru a interveni pe langa asigurator sa dea acceptul de plata service-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire societate asigurari g_leabu g_leabu buna seara... numele meu e george si am nevoie de o indrumare la urmatoarea problema : saptamana trecuta tatal meu aflandu-se oprit la o trecere de pietoni a ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna casco dnigrec dnigrec Buna ziua!Am si eu cateva nelamuriri.Acum 2 luni am avut accident in strainatate,am facut toate documentele necesare iar dupa 2 saptamani am primit acceptul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cum îmi pot recupera mașina din service auto? anul ... movix22 movix22 Bună ziua, Cum îmi pot recupera mașina din service auto? Anul acesta în luna am dus mașina la un service auto pentru reparație motor, piesele au fost ... (vezi toată discuția)