avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, Cum îmi pot recupera mașina din service ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, Cum îmi pot recupera mașina din service auto? Anul ...

Bună ziua,
Cum îmi pot recupera mașina din service auto?
Anul acesta în luna am dus mașina la un service auto pentru reparație motor, piesele au fost cumpărate în aprox 2-3 săptămâni (cost aprox. 7000 lei), nu am primit factura pentru piesele comandate și nici pentru 50% din maopera. Au trecut 5 luni și tot ma amâna cu reparația și găsește scuze, ca a fost la concurs, a fost racit, sapt viitoare e gata etc. Mașina nu o pot lua pentru ca este desfăcuta bucăți. Unde as putea sa fac reclamatie/plângere?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 22:37, 21 Septembrie 2021
Buna seara,
Înțeleg că ați plătit piesele și 50% din manopera, corect? Daca este așa, aveți vreo dovadă? Vă sfătuiesc să luați legătura cu un avocat cât mai repede.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie reprezentanta - expertiza auto M9M M9M Buna ziua, Am facut revizia la masina la reprezentanta, ajuns acasa am deschis capota si constat ca nu s'a schimbat nimic la motor (filtre, ulei etc.) ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto. buna ziua , am dus masina la o constatare ... Brodox Brodox Probleme service auto. Buna ziua , am dus masina la o constatare intr-un service autorizat( pricina a fost un zgomot provenind din zona motorului si un sunet ... (vezi toată discuția)
Problema cu reparatii service auto geoeric geoeric Buna ziua! Am o problema cu serviciile prestate de un service auto la care am prezentat masina pentru cateva reparatii la motor (piesele inlocuite au fost ... (vezi toată discuția)