avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMENDA CU PROBA FALSA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMENDA CU PROBA FALSA

BUNAZ ZIUA. VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE. UITATI CARE E POVESTEA MEA: IN IANUARIE MI-AM DEPUS CV-UL LA O FIRMA IN DOMENIUL TRANSPORTURI. AM FOST SUNAT SA MA PREZINT PENTRU CA VOR SA MA ANJAZEJE . AM PREDAT O COPIE B.I. SI AM LUCRAT CAM 2 LUNI FARA CA SOCIEATATEA SA MA ANGAJEZE, DECI AM LUCRAT LA NEGRU. NU MI-A CONVENIT SITUATIA SI AM PLECAT IN MARTIE. LA SCURT TIMP DUPA PLECARE PRIMESC ACASA UN PROCES VERBAL DE LA POLITIA LOCALA PENTRU O AMENDA CUM CA AM PARCAT CU UN MICROBUS UNDEVA PE INTEZIS.MICROBUSUL ERA INREGISTRAT LA FIRMA LA CARE AM LUCRAT LA NEGRU. AM MERS LA POLITIA LOCALA SI NU LE-AM SPUS CA AM LUCRAT LA NEGRU LA FIRMA RESPECTIVA CI DOAR LE-AM SPUS CA EU NU AM FOST NICIODATA AMGAJAT LA FIRMA CARE DETINE MICROBUSUL SI I-AM INTREBAT PE CE BAZA IMI TRIMIT EI MIE ACASA AMENDA? LA CARE FUNCTIONARUL IMI RASPUNDE CA: AM SUNAT LA FIRMA XXX SI CA EI I-AU DAT DATELE SOFERULUI. IN FINE EU AM CONTESTAT AMENDA PE BAZA CA NU AM FOST NICIODATA ANGAJAT LA FIRMA RESPECTIVA SI CA AUTOVEHICULUL NU IMI APARTINE. (VREAU SA MENTIONEZ CA UN ALT FOST ANGAJAT LA NEGRU A PARCAT MASINA ACOLO, EU IN ZIUA RESPECTIVA DE FIIND IN UNGARIA)
DUPA CE AM FACUT O CNTESTATIE AM PLECAT ACASA, IAR LA 6 ZILE IMI VINE PRIN POSTA CITATIE LA JUDECATORIE. IN CITATIE SCRIE CA CONTESTATIA MEA A FOST RESPINSA DE POLITIA LOCALA PENTRU CA FIRMA RESPECTIVA A DEPUS LA EI O FOAIE DE PARCURS SEMNATA DE MINE IN ZIUA RESPECTIVA. EVIDENT ACEASTA FOAIE ESTE FALSA PENTRU CA EU NU AM SEMNTAT DOAR CA AM PRELUAT O VESTA SEMNALIZATOARE SI ATAT ATUNCI CAND AM INCEPUT SA LUCREZ DECI NU IN ZIUA RESPECTIVA, ALTCEVA NU AM SEMNAT NICIODATA. VA DATI SEAMA EU NICI MACAR NU AM FOST ANGAJAT LA FIRMA AIA, M-O TINUT PATRONUL LA NEGRU FARA SA STIU DUPA CARE IMI BAGA PE SPATE SI O AMENDA PE CARE A PROBAT-O CU O FOAIE DE PARCURS PE CARE A SEMNAT-O IN LOCLUL MEU. VA INTREB CE SA FAC?? SA CONTEST PROBA CARE E SIGUR FALSA ? DAR ATUNCI TREBUIE SA FAC EXPERTIZA GRAFOLOGICA SI AIA COSTA MULTI BANI SAU SA MA DUC LA ITM SI SA CER O ADEVERINTA IN CARE SA ATESTE CA EU NU AM FOST ANGAJAT PE ACEA PERIODA PE CAND E AMENDA?? DATI-MI UN SFAT VA ROG. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: sergiu1207 , utilizator 16:40, 15 Aprilie 2012
Unde sa mai contestati proba? S-a solutionat plangerea contraventionala, prin hotarare irevocabila, nu mai are cale de atac. Trebuia sa va angajati avocat, sa va motiveze ca lumea, si sa probati cele spuse de dvs.
Sunteti bun de plata.
pai nu s-a solutionat. acuma in 22 mai trebuie sa ne prezentam la tribunal. contestatia mi-a respinso politia locala, care l-a crezut pe cretinul ala pentru ca a prezentat o foaie de parcurs falsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema izolare termica totala bloc de locuinte dar fara proiect si autorizatie de constructie lmd_mihai lmd_mihai In decursul anului 2013 toti locatarii dintr-un bloc de locuinte cu 4 etaje au fost de acord pentru anveloparea blocului in vederea izolarii termice.Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fiind in cluj am parcat pe un loc unde nu scria sau ... patriciatg patriciatg Buna ziua, Fiind in Cluj am parcat pe un loc unde nu scria sau niciun alt numar, pentru a-mi putea da seama ca este un loc platit. Am primit instiintare in ... (vezi toată discuția)
Invitatie politia locala dov dov Buna seara, am gasit in parbrz o invitatie la sediul politiei locale pt ca am blocat pe cineva cu masina. Nu am onorat invitatia, am primit o recomandata pe ... (vezi toată discuția)