avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Refuz semnare act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Refuz semnare act aditional

Având în vedere noile modificari ale articolului 9 din Legea 190 din 8 decembrie 1990 (modificata si actualizată), privind creditul ipotecar pentru investiţii imobiliare, ”Contractul de credit ipotecar pentru investitii imobiliare nu va putea fi modificat decat in scris de catre parti, prin incheierea de acte aditionale” ce se intampla, si cu ce consecinte, daca CLIENTUL REFUZA semnarea acestor acte aditionale. (ex. majorare dobanda).
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:53, 2 Decembrie 2008
Depinde de clauzele contractuale.Daca pentru nerespectarea acestei cerinte de catre client nu sunt prevazute clauze contractuale, atunci ramane doar actiunea judecatoreasca.Instanta va hotara asupra tuturor neintelegerilor dintre parti cu privire la executarea acestui contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract credite acordate de banca in baza codul-ui civil art. 942 ? mamalui matei mamalui matei Buna ziua, Am doua credite la aceeasi Banca din anul 2008.Evident ca nu se face nicaieri specificatia concreta ce tip de credite sunt dar unul este acordat ... (vezi toată discuția)
Lege pentru credit ipotecar 2006 sima_mrc sima_mrc buna ziua, am un credit ipotecar luat in 2006 am intrebat la banca RZB de ce dobanda nu este calculata cf legi34/2006 adica sa faca referire la un ... (vezi toată discuția)
E corect adaugarea de alte comisioane cu ocazia aplicarii o.g 50/2010 zemike zemike Cu ocazia aplicarii OG.50/2010 m-am dus sa ma interesez de schimbarile aduse (contract ipotecar cu dobanda variabila ), mi s-a inmanat 2 modele de act ... (vezi toată discuția)