CE SE INTIMPLA DE NU PRIMESC ALOCATIA COPIILOR DE 10 LUNI?AM APELAT SI LA PROTECTIA COPILULUI SI LA PRIMARIA DIN COMUNA FARA NICI UN REZULTAT MA PUTETI AJUTA VA ROG?
Alocatia de stat a copiilor nu este aprobata si platita de DGASPC sau Primarie. DGASPC-ul sau Primaria doar primesc actele si le transmit Agentiei Judetene de Plati si inspectie Sociala. Agentia aproba si face platile.
Ati fost intrebat ce acte ati schimbat si sub ce forma au stat copii la sora dumneavoastra. Este important sa spuneti ca sa puteti primi raspunsuri.
la sora mea copii au fost in plasament de acte ce sa spun ca sa ma intelegeti am schimbat in asa fel incit sa intru in drepturile parintesti nu stiu ce sa zic orice as fi facut dureaza prea mult nu inteleg ce este asa greu cu niste acte sa dureze aproape un an.va multumesc pt raspuns
In acest sens, ar trebui schimbata masura plasamentului ... Măsura plasamentului a fost stabilita de catre cine, de catre comisia pentru protecţia copilului sau de catre instanta de judecata?
In acest sens, ar trebui schimbata hotararea instantei de judecata ... trebuia luata legatura urgent cu cei de la DGASPC pentru a vedea cum se poate modiifica asa ceva ...
Alocație copii
Katalin13
Copilul a fost născut în Italia și la 2 ani familie a revenit în țară nu are venituri nici în țară nici în Italia dar primăria spune că nu are ... (vezi toată discuția)