avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Merg la executorul judecatoresc?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Merg la executorul judecatoresc?

Cum trebuie procedat in situatia in care am o hotarare judecatoreasca de partajare a bunurilor, in urma careia trebuia sa mi se dea niste bunuri din luna 06.2011 si nici pana azi nu s-a facut acest lucru? Am optiuni pe cale amiabila? Daca nu sunt valabile aceste variante, pe cale amiabila, ce trebuie facut, trebuie mers la un executor judecatoresc?
-Este nerespectarea hotararii judecatoresti? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 11:07, 12 Aprilie 2012
Va trebui sa mergeti la executorul judecatoresc pentru a executa titlul. Nu sunt intrunite elementele infractiunii de nerespectare a hot.
caucalina a scris:

Va trebui sa mergeti la executorul judecatoresc pentru a executa titlul. Nu sunt intrunite elementele infractiunii de nerespectare a hot.

nu trebuie investită decizia cu formulă executorie, mai întâi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare executare silita perlutza perlutza Buna seara, Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotarari judecatoresti rosu dani rosu dani nu imi pot lua cartea de munca de la fostul patron desi am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in favoarea mea , am inteles ca trebuie un ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc ala_eli ala_eli Am primit solutionarea la ordonanta presedentiala pentru incredintare minor pana la terminarea divortului. Copilul meu este la taicaso (de fapt la parintii ... (vezi toată discuția)