avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, dupa cautari disperate am ajuns si pe acest site in speranta ca se va gasi o persoana in masura sa imi raspunda.
Vreau sa va expun pb mea, sunt insarcinata in cateva saptamani si as dori sa stiau daca voi beneficia de vreun ajutor din partea statului dat fiind urmatoarea situatie: Am fost angajata din 11.2004-12.2007 la o firma cu carte de munca iar din decembrie 2007 am trecut la alta firma tot cu carte de munca pana in aprilie 2008 cand mi-am dat demisia. Pot beneficia de indemnizatie?sau de alt ajutor in cazul de fata?Trebuie sa precizez (poate are vreo importanta) ca in iulie 2008 am absolvit facultatea.
Exista posibilitatea sa ma angajez la o alta firma,,,,pana la implinirea celor 7 luni de sarcina cand inca mai poti misca, ,,,in acest caz as beneficia de vreun ajutor? Sau numai de somaj?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ch_mi , utilizator 20:40, 10 Decembrie 2008
Incercăm să nu încurajăm aici calcarea legii... :(
Adică să "apară" ceva dar să fie altceva in fapt... Ca e ilegal.
da aveti dreptate,d-nule AVLIL dar asta este lumea in care traim si stim cu totii ca este " o jungla" asa k fiecare se descurca cum poate,fura cei de sus cu carul ,ceea ce facem noi reprezinta acul.Eu am fost in concediu de crestere a copilului in mod legal ,cei drept, dar mai cunosc si eu anumite "portite "ale legii si incerc sa ajut cum se poate tinerele mame k este foarte greu sa nu ai cu ce creste un copil.Mi-as dori sa fie dreptatea la putere dar......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil ralucamladin ralucamladin Buna , Am si eu nevoie de cateva raspunsuri. Sunt angajata la o firma cu contract pe perioada determinata pana in 19.06.2010, dupa ce m-am angajat am aflat ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post aba1011 aba1011 Buna ziua.Daca sunt insarcinata si postul meu se desfiinteaza ce se intampla cu indemnizatia mea?ce ar trebui sa fac? (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj CRISTI VASILACHE CRISTI VASILACHE Am si eu o intrebare.Sant angajat la o firma de pe data de 2-02-2008.Vreau sa stiu daca sant dat in somaj INCEPAND cu data de 2-02- ... (vezi toată discuția)