avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... distrugere,furt,tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

distrugere,furt,tulburare de posesie

fostul sot locuieste in casa castigata de sotie in urma partajului.acesta nu a inteles sa elibereze de buna voie imobilul,(mai ales ca si-a primit si sulta),ba mai mult a inceput distrugerea acestuia si furtul anumitor bunuri.fosta sotie a depus plangeri la politie pentru tulburare de posesie,distrugere si furt.ce risca sotul care a generat aceasta situatie in cazul in care acesta nu are niciun bun pe numele sau si nici alte venituri ce ar putea fi executate.cum va plati pentru ceea ce a facut?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 19:33, 14 Aprilie 2012
cu poprire.

ca sa'l dati afara faceti o actiune in evacuare pe ordonanta presedintiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat casa la recurs,ce pot face pana achit sulta ContSters114133 ContSters114133 in urma unui proces de divort si partaj inceput in 2008,am castigat la recurs casa si div din vina exclusiva a sotului parat,cu obligarea mea la plata unei ... (vezi toată discuția)
Daca achit sulta pot intra in casa? ContSters114133 ContSters114133 si daca achit in totalitate sulta catre fostul sot acest lucru imi permite intrarea in casa castigata in urma partajului?sau tot asa va trebui sa merg pe ... (vezi toată discuția)
Evacuare in urma divortului ToaderDaniela ToaderDaniela Sunt proprietara unui apartament dobandit inaiantea casatoriei.In urma divortului cu hotatare definitiva si a partajului si a evacuarii in curs,nu gasesc o ... (vezi toată discuția)