avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... mincinosii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

mincinosii

Am asigurare facultativa la o companie de asigurari renumita.La 19 ianuarie un incendiu mi-a devastat locuinta am facut demersuriile necesare deviz de lucrari constatare de catre inspectorul de daune tot ce-i necesar ca dupa 6 saptamani sa-mi reproseze de la Bucuresti ca nu au primit in sistemul informatic pozele si constatarea.Am avut bunul simt sa fac reconstatarea si sa umblu pe drumuri pentru ca ei nu sunt in stare sa deschida un un fisier cu poze am 3 luni de nervi stres si pe ei in cot nu-i doare.Ce pot sa fac in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: ContSters35940 , utilizator 19:37, 17 Aprilie 2012
Puteti depune o reclamatie la Comisia de Supravegherea Asigurarilor
Incercati sa purtati toata corespondenta cu asiguratorul in scris.La un eventual proces va va ajuta foarte mult.Incercati sa rezolvati cu ei pe cale amiabila, mai ales daca spuneti ca este un asigurator renumit, nu cred ca vrea sa va bage "bete in roate" ci doar sa fie dosarul complet.In caz ca nu veti rezolva, singura cale ramane instanta.
Va multumesc pentru raspunsuri.
eu am o situatie asemanatoare cu cei de la [editat] asigurari,din pacate singura sansa cred ca este sa-i facem de ras si oamenii sa nu mai faca asigurari la ei.

[editat - este interzisa postarea denumirilor de societati in forum. Multumim pentru intelegere]
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune rca suplimentare seugen67 seugen67 Buna ziua Trebuie sa-mi repar masina pe rca-ul vinovatului. asta e, se poate intampla oricui , dar nu e normal ca eu nevinovat sa pierd timp, sa-mi fac nervi ... (vezi toată discuția)
Dosar daune asigurari rca sergiu balint sergiu balint in data de 07.02.2011 am avut un accident cu un autocamion in Arad care este orasul de domiciliu din care masina mea a suferit ceva avaii. soferul ... (vezi toată discuția)
Probleme grave la dosar de dauna totala pe casco georgefrangulea georgefrangulea In septembrie 2009 pe data de 6, am fost lovit de o masina de gunoi de 14tone . Pe 7/09/03 ma duc cu actele la alliantz, imi deschid baieti dosar de dauna ... (vezi toată discuția)