Va rog a ma ajuta in sensul de a-mi raspunde la urmatoarele doua intrebari?
-care este termenul pentru depunere apel,(proces partaj dupa divort),pronuntarea s-a facut miercuri 11.04.2012(5 zile sau 15...zile calendaristice sau lucratoare)
-care este sulta corecta in cazul in care mi se atribuie mie apartament in valoare de 54000e si fostului sot garsoniera in valoare de 47000e?Cota de 50%
Nu inteleg de ce mi s-au imputat ca sulta mie 7000e,in conditiile in care cred ca trebuia sa se insumeze cele doua sume si sa ii dau diferenta,de 3500e!
asteptati sa vi se comunice hotararea. abea dupa aceea puteti formula apel in termen de 15 zile.
prezumtia este de 50-50 % insa depinde ce probe au fost administrate in cauza deoarece in functie de acestea se apreciaza procentul concret. conteaza valoare de expertiza , nu cea de circulatie.
ce sa faceti si de ce s-a decisa asa nu o poate spune decat un avocat daca mergeti cu dosarul si hotararea.aici nu va putem raspunde
Procentul stabilit de instanta este de cote egale!Oricum acest proces timp de 3 ani a fost o bataie de joc!Aceea garsoniera este spatiu comercial,toti evaluatorii spuneau asta ,insa la obiectiuni fostul sot spunea ca expertul nu respecta obiectivul...deoarece el a deschis proces...a spus ca acolo e garsoniera...si instanta a respectat mereu obiectiunile lui!O batjocura totala!Asa ca evaluatorii evaluau intai ca garsoniera si apoi ca si spatiu comercial,apoi la obiectiuni scoteau amenajarile de spatiu comercial!Sper ca macar in apel sa se faca dreptate!(Este spatiu comercial de cand a fost cumparata,are toate autorizatiile de spatiu comercial,functioneaza ca spatiu comercial de 14 ani!)Judecaoarea nu cunoaste efectiv continutul dosarului!
Intrebare
sex
Buna ziua
Ma numesc Dragus D. din Galati. Am pe rol un proces de partaj bunuri comune, eu fiind paratul. In stanta a hotarat 50% pentru fiecare si o expertiza ... (vezi toată discuția)