Am fost provocat eu si prietenii mei de un grup de 5 persoane, dupa care a izbucnit un scandal; noi am dat in ei, i-ar ei ne-au dat cu spray lacrimogen in fata, dupa care am fugit. Ulterior am sunat la 112, am chemat politia. Acestia au venit, ne-au luat declaratii si date la 4 dintre noi. A 2-a zi am vorbit intre noi si am decis sa nu mai depunem plangere la politie.
As vrea sa stiu, daca se poate, daca v-om fi chemati la politie sau dosarul va fi inchis fara nici o plangere.
Politistul ne-a spus faptul ca daca nu vom depune plangere la politie cazul va fi inchis.
Multumesc!
am declarat politistului ca am fost provocati de catre cei 5, dupa care ne-am dus la ei, i-ar ei ne-au dat cu spray lacrimogen. Si ne-au luat datele numele la 4 dintre noi deoarece trebuia sa scrie in raport ce s-a intamplat. O fata care era cu noi a declarat ca a fost batuta de catre cei 5.
repet, dupa ce am dat declaratiile ni s-a spus ca daca vrem sa depunem plangere sa ne ducem a 2-a zi la politie, iar daca nu vom mai dori sa depunem plangerea, dosarul se v-a inchide. Am decis sa nu mai depunem plangere.
Inselatorie
CHMarius
Buna seara ,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie .
De curand am avut o altercatie verbala cu un vecin , iar cand l am vazut cu spray lacrimogen in mana ... (vezi toată discuția)