avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale restaurant langa bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

restaurant langa bloc

Buna ziua!
Am un restaurant langa bloc care are si terasa si in fiecare vara casele noastre sunt pline de fum de la acesti mici si nu numai.....si-a facut un horn la restaurant dar e foarte mic iar tot mirosul se duce exact spre bloc...ce putem face???? proprietarul acestui restaurant a venit cu solutia:daca nu ne convine sa ne mutam, dar nu cred ca e cea mai ok..:)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:25, 17 Aprilie 2012
Asociatia de proprietari sau proprietarii care apreciaza ca sunt prejudiciati,au dreptul sa sesiseze oficial Directia Corp Control din primarie,Garda de Mediu,Sanepidul
Conditionat de distanta la care este amplasat "hornul" poate fi sesizat inclusiv ISU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum toxic vecin la casa Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, stau la casa si am o problema cu un vecin care face un fum gros si inecacios din hornul lui, cei ce au lucrat la el spunand ca se ocupa cu topirea ... (vezi toată discuția)
Terasa de vara facuta chiar in gardul vecinului dana_30 dana_30 locuiesc lana un restaurant care a facut o terasa de vara din scandura si placaj acoperita cu tigla fara a ne cere acordul. de curand a mai facut si un cuptor ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie garda de mediu pt fast food? I . Elena I . Elena Avem deschis un fast food ,iar deasupra la etaj un vecin mai \"dusmanos\"sa zic asa.La inceput a zis ca il deranjeaza hota seara dupa 21 22 cand ajunge acasa ... (vezi toată discuția)