Pot invoca in fata instantei de recurs sa solicit buletinul de verificare metrologica, atestatul aparatului radar etc. daca nu le-am cerut in cererea de chemare in hudecata?
Pentru a fi mai clar, am actionat in contencios procesul verbal intocmit de IPJ Vrancea, deoarece am fost surprins de o camera video fixa, circuland neregulamentar in localitatea Pufesti. Ceea ce mi s-a parut bizar a fost ca s-a luat in pronuntare dosarul meu chiar din primul termen. Intimata n-a depus intampinare. Eu as fi dorit sa depun note de aparare impotriva intampinarii venite de la IPJ, prin care sa solicit toate probele posibile si imposibile de la ei. Instanta a scris sec: in sustinerea plangerii, petentul nu a solicitat probe?. Ce pot face? #-o
Din descriere nu vad motiv de recurs. In plus radarele fixe(cel putin cele din VN) sunt instalate de putina vreme avand toate avizele si certificatele metrologice obtinute si inca valabile. Daca era radar in miscare si ati fi cerut aceste probe ati fi avut ocazia sa constatati daca aveau sau nu documentele solicitate inca valabile. Chiar daca s-ar fi administrat probele nu cred ca s-ar fi schimbat cu ceva situatia.