Buna ziua.Mai pot beneficia de cuantumul de 85% de la 1 ian 2009, dcaa pana in prezent am fost in medical?Mentionez ca am nascut pe 287.02.2008, nu am intrat in cei 6 mil.Am avut realizari pe ultimele 12 luni, dar am fost in concediu medical.Ce acte se depun si unde? De la servici imi trebuie adeverinta pe ultimele 12 luni anterior nasterii copilului?Va multumesc!
Ati avut concediu de maternitate si apoi concediu pentru incapacitate temporara de munca sau pentru ingrijire copil bolnav? Nu se intelege care e data nasterii copilului.:(
Daca ati avut venituri salariale in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului, da, beneficiati de concediu crestere copil si indemnizatie , iar angajatorul va va elibera o adeverinta privind aceste venituri.
Buna seara, copilul este nascut pe 27.02.2008. Am avut concediu prenatal si postnatal.Dupa terminarea acestora, am alternat concedii medicale pentru copil si pentru mine.Da, am avut venituri anterior nasterii copilului...deci beneficiez, chiar daca am avut toata perioada aceasta concedii medicale.
Va multumesc pentru mesajul anterior si astept raspunsul dvs!
Aveti idee unde trebuie sa depun actele pentru cuantum-ul de 85%??
Copil
edusa
as avea si eu o intrebare , daca pana la 1 martie am lucrat neintrerupt timp de 5 ani , dupa care am intrat in somaj, sunt insarcinata pot beneficia de ... (vezi toată discuția)