avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate judeca acelasi dosar, in acelasi timp, de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate judeca acelasi dosar, in acelasi timp, de doua instante?

La datade 30 nov 2011 am deschis actiune de partaj bunuri comune la instanta din orasul unde locuiesc. Judecatorii din aceasta instanta s-au abtinut in a judeca cauza deoarece fostul meu sot este grefier iar sora lui este presedinta Judecatoriei acestei instante.Dosarul a fost trimis spre judecare la tribunalul din resedinta de judet unde am primit termen de judecare pe data de 18 iunie 2011.Pe 11 aprilie am primit citatie de la judecatorie ca trebuie sa ma prezint pe data de 17 mai 2012 deoarece am termen in acelasi dosar care este deje la tribunal. Nu inteleg daca se poate judeca acelasi dosar, aceeasi cauza in acelasi timp in doua instante separate.Postez mai jos de pe portalul Judecatoriei si a Tribunalului.
JUDECATORIE
Data Detalii
17/01/2012 Amână cauza
Solutie: in temeiul art.156 Cod procedură civilă admitere cererea pentru angajare apărător
14/02/2012 Amână cauza
Solutie: Admite cererea de amânare formulată de către reclamantă prin apărător.In temeiul art.156 Cod procedură civilă admite cererea de amânare formulată de către pârât pentru angajare apărător.
20/02/2012 Amână cauza
Solutie: Admite cererea de abtinere formulată de către d-na jud. Varvara Luminita
29/02/2012 Amână cauza
Solutie: admite cererea
01/03/2012 Amână cauza
Solutie: admite cererea de abţinere
26/03/2012 Încheiere
Solutie: Acordă termen la 17/05/2012
17/05/2012
Solutie:
TRIBUNAL
Data Detalii
18/06/2012
Solutie:
Pagina 1

Ultima actualizare: 16.03.2012

Cel mai recent răspuns: voicu iuliana , utilizator 21:47, 17 Aprilie 2012
In mod normal in cazul in care se admite cererea de abtinere a unui judcator, dosarul este trimis presedintelui instantei de judecata, urmand a fi repartizat la alt complet de la aceasi instanta. Cauza nu are ce sa caute la Tribunal. Mergeti acolo si interesati-va despre ce dosar este vorba
Toate cele patru instante de judecata s-au abtinut in a judeca cauza.Dosarul a fost trimis la Tribunalul... si am termen pe 18 iunie 2012.Intrebarea mea este :se poate judeca acelasi dosar, aceeasi cauza in acelasi timp in doua instante separate. Da sau Nu? Va multumesc

bineinteles ca nu, consultati dosarul in arhiva sa vedeti exact ultimele incheieri, nu ceea ce scrie in ecris; din incheieri va veti lamuri unde a fost trimis dosarul si cind aveti termen; mai pot aparea si incurcaturi cu citatii trimise gresit
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

13,000 euro daune morale pt. lovire si alte violente! kisso kisso S-a intamplat la Judecatoria Oradea.... http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=271&d=MjcxMDAwMDAwMDAxMDU2MDY* (vezi toată discuția)
Revizuire ContSters206169 ContSters206169 20/01/2011 Încheiere Solutie: [u]respinge ca neintemeiatea cererea de repunere in termenul de exercitare a recursului respinge ca neintemeiata exc de ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 119/2007 topografii topografii In contextul supraaglomerarii instantelor judecatoresti, OUG nr. 119/2007 contine dispozitii exprese referitoare la durata maxima a procedurii – 90 de ... (vezi toată discuția)