avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune - riscuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune - riscuri

am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O
Cel mai recent răspuns: stoleru mariana , utilizator 12:20, 5 Februarie 2018
am cumparat o casa de la un dezvoltator imobiliar iar terenul pe care este construit imobilul are 588m.patrati si a fost cocesionat de catre dezvoltator de la primarie.In contrctul de vanzare-cumparare este specificat ca aceasta concesiune a fost achitata cu factura si chitanta de catre dezvotator pe tot timpul existentei cladirii.Ma intereseaza daca eu ca proprietar trebuie sa inchei un nou contract de cocesiune cu primaria atata timp cat concesiunea a fost achitata pe toata durata existentei cladirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeventa concesiune polovrageanu polovrageanu Buna seara, Ma confrunt cu o problema in legatura cu autoritatile locale care se poate rezuma la 2 intrebari: 1.Se poate concesiona teren proprietate publica ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol, how to... ionutzitaly ionutzitaly Buna, Care sunt conditiile pentru concesionarea unui teren agricol? cine concesioneaza? primaria? Care e procedura? se poate vorbi de suprafete mari ... (vezi toată discuția)