avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licenta de import la schimbarea sediului firmei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licenta de import la schimbarea sediului firmei

Buna seara!

Din anumite motive personale, trebuie sa mut sediul firmei pe care o detin. In activitatea mea ma ocup si de importuri extracomunitare si detin o licenta de import valabila pe tot anul. In cazul in care schimb sediul, tb sa cer o noua licenta de import sau o pot modifica pe aceasta? Aveti idee daca va trebui s-o schimb daca imi vor acorda alta pe acest an, deoarece din cate stiu eu se da odata pe an, la inceputul anului.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: cristinastefania , utilizator 13:54, 18 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
da, asa este, intai tb schimbat sediul, insa depind de aceasta licenta.
Intrebarea este daca mi se mai poate acorda licenta de import, a doua oara pt aceeasi firma in decursul anului 2012?
Daca nu se poate, renunt la mutarea sediului pana la inc lui 2013, si iau atunci licenta pt anul 2013, direct pe adresa noua.
Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea locului de munca lumifatu lumifatu Lucrez intr-o companie multinationala si patronul acesteia doreste mutarea sediului intr-o alta localiate la o distanta de 70 km de Bucuresti. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma Maria Val Maria Val Trebuie sa schimb sediul social al firmei. Detin un contract de comodat cu tatal meu pentru un spatiu. Comodatul este facut pe perioada nedeterminata. As dori ... (vezi toată discuția)
Sediul social expira azi, dosarul de radiere firma este deja pe rol, insa mi se cere sa ofer dovada mutarii sediului MStroe MStroe Buna ziua, Am o problema. Am avut incheiat un contractde gazduire a sediului social cu o firma de avocatura pentru un an. Acesta expira azi, 28 februarie ... (vezi toată discuția)