avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituirea cartii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituirea cartii de munca

Buna seara,
Am lucrat la o firma, de unde am plecat anul trecut in luna iunie si de atunci pana in prezent nu mi-au dat cartea de munca. Imi spun ca ca nu o mai gasesc. Unde m-as putea adresa pentru a-mi lua cartea de munca.?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:33, 18 Aprilie 2012
Depuneti o sesizare la ITM in care specificati ca fostul angajator refuza sa va elibereze carnetul de munca ... de asemenea, aveti posibilitate promovarii si unei actiuni in justitie.
Adresati-va ITM, deoarece cartile de munca s-au predat pentru scanare catre ei in anul 2010, cred.Dupa scanare acestea trebuiau predate angajatorului pentru restituire catre posesor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepredarea cartii de munca din septembrie 2010 dancenusa dancenusa Buna ziua, Va solicit ajutorul deoarece la fosta societate la care am fost angajat nu gasesc nici un fel de intelegere. Am demisionat in luna septembrie 2010 ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare carte de munca. ContSters266112 ContSters266112 Buna ziua, Mi se refuza eliberarea cartii de munca, desi nu mai sunt angajat din ianuarie 2011 al respectivei firme. D-na de la resurse umane sustine ca a ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca clement23 clement23 Buna ziua, Mi-am dat demisia de la o firma acum 6 luni (angajandu-ma la o alta). Vechea firma nu mi-a dat nici pana azi cartea de munca, spunand ca este la ... (vezi toată discuția)